Klubtøj - ny sending modtaget og klar hos SNOWFUN

08-07-2024

Ny sending på 55 stk. klubtøj klar hos SNOWFUN. Der er tale;

 • Vindvest, unisex,
 • Jersey PRR, herre,
 • Bibs, herre og dame.
Læs mere

Nyhedsmail til SKJOLD Hjælpere

15-05-2024

Kære SKJOLD Hjælper,

Tak for din tilmelding som SKJOLD HJÆLPER, uden dig kan vi ikke gennemføre vores traditionsrige løb.

Her følger årets BEMANDINGSPLAN (klik) som fortæller dig hvad din rolle er på løbsweekenden. Læs den nøje, så du er klar over, hvad din indsats består af. Udskriv evt. de dele som er relevant for dig og medbring på dagen - eller download den til din telefon, så du har den ved hånden.

Desuden får du også den INFORMATIONS-MAIL (klik) som netop er blevet udsendt til vores deltagere. Så ved du hvilken Info vores deltagere har fået, så du bedre kan svare på evt. spørgsmål på dagen.

Der er nu (15. maj) mere end 1.600 tilmeldte  og vores nuværende gæt er, at vi på løbsdagen vil være 1.850 deltagere.

Venlig hilsen 

SKJOLD udvalget

Peter Tang

(denne Nyhedsinfo udsendes desuden til den enkelte Hjælpers mailboks)

 

 

Læs mere

Kaptajnsmøde 8-4-2024

11-04-2024

Vi havde kaptajnsmøde i mandags. På hjemmeside og herunder er der et referat fra mødet.

BEMÆRK: Fremover er der kun kaptajner - sikkerhed-,rute- og hold-kaptajn er slået sammen, da det tit er den samme der udfylder to eller alle tre roller.

Så får vi en "overkaptajn" på alle fire hold + formiddagsholdet. Det er en der kommer tit på torvet. Han/hun koodinere mellem kaptajnerne, det skulle give mere ro når vi mødes på torvet. Alle kaptajner møder op på torvet med et orange armbind, det gør at kaptajnerne bliver synlige inden afgang. 

 

Kaptajnsmøde 8-4-2024

 

Læs mere

Program for sommerturen til Altea

11-02-2024

Program for sommerturen til Altea

 

Cykeltransport.

Der vil være to kassevogne til at køre vores cykler til Spanien, der er planlagt pakning lørdag den 4/5 kl. 16.00 på parkeringspladsen ved Roskildehallerne.

Deltagerne skal kun tag pedalerne af, vi kommer med pak til at stille i mellem cyklerne, men deltagerne må gerne komme med tæpper, til ekstra beskyttelse. Cyklerne vil være retur i Dk tirsdag/onsdag den 14. – 15. maj.

 

Transport til og fra hotel Cap Negret

Det er busselskabet Benneiconet der køre jer fra lufthavnen i Alicante til Altea, busserne holder på nederste dæk, når I kommer ud i ankomsthallen.

Der kommer mere info senere (ca. 14 dage før afgang), med booking nummer.

 

Tirsdag den 7/5

· Afgang med Norwegian kl. 10.55 – 14.15

· Ca. Kl. 14.30 Ankomst Alicante lufthavn

· Ca. Kl. 15.15 afgang med bus til hotel Cap Negret, en lille times kørsel.

· Ca. Kl. 16.15 indtjek på Hotel Cap Negret

· Ca. kl. 17.00 velkomst af Allan Johansen

· Ca. kl. 17.30 cykeltur på en time. Altea Kort tur 25 km | 26.3 km Cycling Route on Strava

· Ca. kl. 19.00 retur fra cykeltur

· Kl. 20.00 middag Når I lander i Alicante lufthavn vil være en bus fra Beniconnect der tager jer fra lufthavnen til hotel Cap Negret, ca. En time kørsel

 

Program for jer der kommer torsdag den 9. maj

· Afgang med Norwegian kl. 20.35 – 23.55

· Ca. Kl. 23.55 Ankomst Alicante lufthavn

· Ca. Kl. 00.35 afgang med bus til hotel Cap Negret, en lille times kørsel.

· Ca. Kl. 01.15 indtjekning på Hotel Cap Negret

 

 

Dagsprogram og spisetider.

· Kl. 08.00 – 10.00 Morgenmad

· Kl. 09.30 cykeltur

· Kl. 13.00 – 15.30 Frokost

· Kl. 19.00 samling og møde om morgen dagens cykeltur

· Kl. 20.00 aftensmad

 

Ruter er under udarbejdelse ok bliver slået op senere.

Holdinddeling bliver slået op en af de nærmeres te dag

Opdateret værelsesinddeling bliver slået op en af de nærmeste dage

 

Tirsdag den 14/5

· Kl. 04.00 Afgang fra hotellet

· Kl. 07.00 retur DK med Norwegian

 

MVH

Turudvalget

 

Læs mere

SKJOLD Hjælper tilmelding 25-26. maj

11-02-2024

Nu har du mulighed for at melde dig som SKJOLD hjælper. 

Vi skal bruge 15 hjælpere lørdag den 25. maj og 100+ hjælpere på løbsdagen søndag den 26. maj.

Meld dig gerne nu med det samme - så vi ved at vi har tilstrækkelig mange hjælpere til at gennemføre løbet.

Som hjælper er du med til at afvikle Sjællands største og bedste motionscykelløb. Hele løbsafviklingen er baseret på frivillige og RCM er et af de få danske klubber som er i stand til at præstere dette. Du får en sjov dag og udveksler mange smil med vores deltagere. 

Bemærk at som RCM'er, kan du ikke melde dig som deltager i løbet. I stedet kører vi løbet på klubturen et af søndagene inden.

Link til tilmelding - klik

Mvh
SKJOLDudvalget

 

 

Læs mere

Nyhedsmail vedr. SKJOLD

23-01-2024

Denne Nyhed er nu udsendt til de ca 2.200 personer som står i RCMs kontaktregister. Det er personer som tidligere har deltaget i vores løb.

Klik her for at læse

Bemærk at du som RCM medlem ikke skal melde dig til løbet. Du skal i stedet reservere dagen og melde dig som Hjælper, når vi opretter Hjælpertilmeldigen, herom senere. 

Læs mere

Er du vores nye Trafik Official?

18-01-2024

I RCM er vores motionsløb meget afhængige af, at vi har et antal Trafik Officials (TO'ere) til rådighed. TO'ere har myndighed til at regulere trafikken ved kryds og lyskryds, hvilket sikrer, at vores store motionsløb kan afvikles på en sikker og forsvarlig måde.

Vi har omkring 15 TOere i RCM, men vil gerne løbende rekruttere nye TO'ere. Vi søger derfor engagerede frivillige til at være en del af vores eksklusive TO-team. Det er en unik mulighed for at bidrage og være en del af noget særligt!

TO-uddannelsen består af et weekendkursus, desuden skal man have et førstehjælpskursus. Det næste TO-kursus afholdes den 1-2. marts 2024. Alt betales naturligvis af RCM.

Har du lyst til at være med til at løfte dette vigtige ansvar, så ser vi frem til at høre fra dig. Din deltagelse gør en forskel!

Kontakt Klaus Nielsen 9388 7815 eller Peter Tang 4011 4488.

 

Læs mere

Vores cykeltøj skal luftes - SjerneGravel og Stjerneløbet

06-01-2024

Det er sommer og høj sol og tid til at lufte vores cykeltøj, når vi sammen med andre deltager i de lokale motionsløb Stjerneløbet – en af klassikerne og StjerneGravel som er sprit nyt. Vores cykeltøj skal luftes.

Stjerneløbet er den 16. juni, og du kan se mere om selve løbet her Stjerneløbet i Roskilde: Et sjovt og spektakulært cykelløb! (dgi.dk)

StjerneGravel er den 2. juni er et sprit nyt løb, som er efter samme principper som det klassiske Stjerneløb, Du kan se mere om selve løbet her: Stjerne-Gravel i Bidstrup Skovene (dgi.dk)

Vi har reserveret 30 pladser til Stjerneløbet og 20 pladser til StjerneGravel. Som medlem af Roskilde Cykel Motion er prisen for at deltage kr. 120 – der er klubtilskud.

Tilmelding sker under Event på hjemmesiden under EVENT – når du er logget på som medlem.

Læs mere

Godt Nytår til alle

30-12-2023

Endnu et Roskilde Cykel Motion år lakker mod enden. Et år vi kan være rigtig stolte af. Vi havde i løbet af året to store arrangementer – Isstjerneløbet og Skjoldenæsholmløbet, hvor vi er synlige og præsenterer vores klub på bedste vis.

Der har været et stort medlemsmøde med fokus på medlemsønsker til klubben. Vores sensommertur til Bornholm var en succes. Der er kommet en ny hjemmeside/medlemssystem og til vores generalforsamling var der mere end 12 der meldte sig til at være med i diverse udvalg.

2791 mødepoint er blevet registret i 2023. Det vidner om en dejlig stor cykel aktivitet for vores gode klubture fra Torvet, når vi lufter klubtøjet på landevejene omkring Roskilde. Det er dejligt at se når klubtøjet vises i eksterne løb, på ferie i DK og i udlandet.

Planlægningen for 2024 er godt i gang med klubaftener i januar og februar, Isstjerneløbet, Skjoldenæsholmløbet, Sommertur til Calpe og sensommertur til Silkeborg. Det er noget vi alle kan glæde os til. Dertil kommer også vores gode klubture fra Torvet – det bliver bare godt.

Der skal lyde en stor tak til alle som har været med til at løfte opgaverne i 2023. Det er et uvurderligt stykke arbejde I bidrager med. Uden jeres støtte og arbejdsomhed, ville vi ikke kunne præstere som vi har gjort i 2023.

Godt Nytår
Bestyrelsen for Roskilde Cykel Motion
Carsten Nygaard, Henning Nielsen, Søren Kildegård, Klaus Nielsen og Kjeld Hansen

Læs mere

Glædelig jul

20-12-2023

Du ønskes en glædelig jul, med et ønske om, at juletiden ikke bringer andet end glæde og lykke til dig og din familie.

Må din jul skinne med øjeblikke af kærlighed, latter og lykke.

De bedste julehilsner fra

Bestyrelsen i Roskilde Cykel Motion

Carsten Nygaard, Henning Nielsen, Klaus Nielsen, Søren Kildegård og Kjeld Hansen

Læs mere

Information om Sommerturen 2024

17-12-2023

Hej alle

Vi har fået flere flybilletter til den lange tur. Så alle kommer med på den tur som de har ønsket, så det er bare super.

Klik her og se værelsesfordeling.  Check om dit navn er korrekt og meld tilbage til Finn på finnlone@hotmail.com hvis det ikke stemmer, da flybilletter skal være korrekte.

Afbud: Ved afbud vil du blive refunderet idet omfang RCM får penge retur fra rejseselskab. Vi gør naturligvis alt vi kan for at du får indbetalt beløb retur

Forsikring: Du skal medbringe det blå sygesikringskort. I tillæg kan du eventuelt tegne en privat rejseforsikring.

Du bør overveje at forsikre din cykel med kasko/tyveri forsikring, da cyklen kun er dækket af transportforsikring, hvilket er en symbolsk dækning i forhold til de fleste cyklers værdi.

VIGTIGT: Du skal have korrekte stamdata. Det gør du ved at gå på hjemmesiden og gå på profil. Gå dine data igennem, husk at udfylde nærmeste pårørende + pårørendes mobil.

 

V

Læs mere

Cykelbanen

16-12-2023

En oplevelse udover det sædvanlige søndag den 4. februar. Vi skal cykle i Ballerup Super Arena. Alle kan være med.

Har du ikke prøvet det før og har bare en lille cykelrytter i maven, så skal man unde sig denne oplevelse. Til jer der har cyklet på cykelbanen før er det bare at kridte skoene - det bliver bare sjovere for hver gang.

Det kan virke skræmmende i begyndelsen at cykle uden bremser og på en skrå cykelbane, men man starter på banens flade del uden at skulle cykle på den skrå del af cykelbanen. Efter 5 min får man styr på det og giver den gas, idet man pr. automatik lytter til Jimmi Madsens råd, der serveres med spas.

En super fed oplevelse, hvis man godt kan lide at cykle. Oplevelsen bliver fuldendt med den fantastisk vejledning. Det er til gengæld underligt at ens gode form på landevejen ikke helt slår igennem ved banecykling, det er bare anderledes på flere måder, men mega sjovt at prøve.

Det er muligt at melde fra og få refunderet betalingen indtil sidste tilmeldingsfrist.

Hvis du på dagen ikke kan komme, så er det god skik at melde afbud.

Tilmelding her

Banecykel og cykelsko med kleo klamper stilles til rådighed. Husk cykelhjelm.

Læs mere

Er du klar til at blive flyvende - Klubaften

16-12-2023

Er du klar til at blive flyvende når cykelsæsonen starter til foråret. -  Tilmelding her

Vi får besøg af Go’ Morgen Danmark og Tour chef kokken Hannah Grant, og du er velkommen til at tage en af dine nærmeste med.

Det bliver med fortællinger og film fra Tour de France og Jumbo Vismas ernæringsstrategi. Sjove historier og fotos fra Hannahs mobiltelefon fra tiden på Bjarne Riis cykelhold i 5 år, og selvfølgelig får du gode fif om vejen til toppræstationer igennem lækker mad og ernæring med afsæt i Hannah Grants ny The New Grand Tour CookBook.   

 Kom og bliv underholdt med historier ra prof cykelverden og bliv klogere på hvordan du selv bliver bedre på cyklen.

 Note: Bogen vil kunne købes om aften, og hvis man vil have en hilsen i bogen af Hannah er det også muligt.  

 Her kan du se Hannah’s prifil https://hannahgrant.com/pages/about-hannah

Læs mere

Cykelvedligeholdelse den 6 og 8 februar

16-12-2023

Der er efterhånden kommet en del ting på vores cykler, der løbende skal vedligeholdes. Mange af os sætter cyklen i stald om efteråret. Om foråret, når den skal på landevejen igen, så trænger cyklen til en del pleje. Det samme  gælder MTB og Gravel cyklerne, når de har været brugt vinteren igennem.

Der er lavet en aftale med Tempo Cykler, som vil vise os, hvordan man let kan gøre mange ting selv.

Der er lagt op til en dialog om de ting der typisk skal vedligeholdes.

De nye Tubeless dæk, skifte slange på 3 minutter, Justering af gear manuelle og de digitale, Skivebremser med skift af klodser og lidt om bleeding. Skift af kæde og krans og hvordan det justeres.

Møde frisk. Der tilmelding og der kan max. være 15 deltagere.

Tilmelding - Mænd - Klik her

Tilmelding - Kvinder - Klik her

Læs mere

Nyhedsmail vedr Isstjerne og Skjold 2024

12-10-2023

Følgende Nyhed er nu udsendt til de ca 2.200 personer som står i RCMs kontaktregister. Det er personer som tidligere har deltaget i vores løb.

Se Nyheden ved at klikke her

Læs mere

Hjælper til Isstjerneløbet

19-11-2023

Det er tid til at sætte kryds i kalenderen. Den 21. januar 2024 er der Isstjerneløb, og der er brug for din hjælp for at vi kan afvikle løbet med en høj standard.

Tilmelding som hjælper skal gøres ved at klikke her

Her kan man se antal tilmeldte Isstjerneløbet 2024, 21.01.2024 : : my.race|result (raceresult.com)  - 18 er allerede tilmeldt

 

Læs mere

God læsning

02-11-2023

Så er der god læsning til alle, men inden skal vi lige forbi nogle aktiviteter i denne uge.

 1. Bestyrelsesmøde mandag i den nye bestyrelse.
 2. Tirsdag en aflyst Gravel tur til Mølleåens Naturpark – det regnede.
 3. Onsdag startede Styrke og Motions træningen med 20 deltagere. De har helt sikkert fået ømme muskler. 😊
 4. Torsdag 16 Rcm’er  på landevej og Gravel.
 5. Torsdag 10 Rcm’er cyklede sammen i det virtuelle Zwift univers.

Der sker noget 😊

Her er link til god læsning.

Referat fra bestyrelsesmødet den 30. oktober 2023

Beretning og referat fra generalforsamlingen

De nye vedtægter

 

Læs mere

Zwift torsdag den 2. november - super spændende

31-10-2023

Jeg (Morten) har inviteret til Zwift social ride på torsdag kl 19. Det er et klub event i Zwift klubben Roskilde Cykel Motion. Hvis du er medlem af denne Zwift klub kan du deltage i eventet. Ellers kan du tilmelde dig klubben via linket herunder. Vi er pt. 53 medlemmer. Det er første gang vi prøver Zwift som et klub event og jeg ved ikke hvordan det virker, så det skal nok blive sjovt. Vi snakker via vores Zwift discord kanal. Turen er den velkendte Vulcano og vi kører i 45 minutter i alle niveauer.

Skriv til Morten Lsssen hvis du ønsker hjælp til tilmelding mm. -mail morten@mola.dk

Håber vi ses 😄

Link til Club Roskilde Cykel Motion:

https://www.zwift.com/.../759a500f-7d86-40da-be38.../home

Link til Event:

https://www.zwift.com/events/view/3905867

Vejledning til RCM Zwift og Discord;

https://roskildecykelmotion.dk/.../traening...

Læs mere

Årets sommertur

24-10-2023

Hej alle

Der åbnet for tilmelding til sommerturen, der i 2024 går til Alicante.

Seneste frist for tilmelding er d. 30. november 2023, så hold kæden stram og kom til tasterne.

Du kan læse mere om turen og vilkår  ved at klikke her

Her kan du tilmelde dig ved at klikke her

Her kan du se tilmeldings listen ved at klikke her

MVH Turudvalget

Læs mere

Månedens Graveltur den 5/11

22-10-2023

Der er inviteret til månedens Gravel tur søndag den 5/11. Klik og se mere

Læs mere

2023 RCM afslutning sommer

19-10-2023

Sommerafslutning i RCM.. Vejret var som altid godt med sol og let vind.. Vi cyklede 'samlet' til Kisserup, Her blev der delt i 5 hold, som kørte stjernløb. Det gjaldt som i alle løb om at komme først. Der var præmier til 1. 2. og 3. pladsen - De sidste billeder viser vinderholdene.der blev fejret i klubhuset med en let frokost. En god RCM dag - se billederne her "2023 RCM afslutning sommer" by Roskilde Cykel Motion (jalbum.net)

Opslag af Kjeld

 

Læs mere

Der brug for din hjælp.

08-10-2023

Der brug for din hjælp.

For lidt mere end en måned siden skiftede vi hjemmeside, medlemssystem og medlemsforum på Facebook.

Der er brug for noget feedback. På FB gruppen (2) RCM-Medlemsforum | Facebook er der oprettet en meningsmåling, hvor du kan give udtryk for dine oplevelser med det nye. Gerne ROS, RIS og konstruktive forslag til forbedringer.

Hvis du ikke er medlem af RCM-Medlemsforum kan du sende en mail til Info@rc-m.dk

Her en liste af udsagn du evt. kan kommentere

 1. Hjemmesiden er let at finde rundt i
 2. Hjemmesiden på mobiltelefonen er god
 3. Når jeg er logget på som medlem, kan jeg næsten se det samme som på det www.rc-m.dk                  
 4. Tror den nye hjemmeside giver et bedre indtryk af vores cykelklub for motionister, der leder efter et cykelfællesskab
 5. Kan ikke se, hvem der har deltaget i en Klubtur – jeg er nysgerrig
 6. EVENT på hjemmesiden er en god måde at annoncere klub arrangementer på
 7. Kalenderen fungerer godt 
 8. FB-grupperne er gode til opslag fra andre medlemmer
 9. Fortrækker at klubnyheder slås op i vores FB-gruppen RCM-medlemsforum
 10. Hjemmesiden er noget rod
 11. Medlemsdelen af hjemmesiden er ikke god

Vi skaber vores klub sammen 😊

Læs mere

Formiddags-/seniorholdet - start på vintersæsonen

01-10-2023

Formiddags cyklisterne holdt møde i torsdags, efter endnu en cykeltur i fremragende vejr. Referatet med beslutninger kommer her:

Møde i Seniorholdet

 Tid: Torsdag d. 28. September kl 12.00

Sted: Rørmosen – klublokalet

Deltagere: 22 formiddagsryttere der forinden havde kørt ca. 70 km

Her ser du referatet  fra mødet den 28 September 2023

Referatet kan altid findes under fanebladet For Medlemmer/referater

 

 

Læs mere

Ny epoke

19-09-2023

Ny epoke

Efter mange års tro tjeneste for klubben er vores gamle hjemmeside gået på velfortjent pension på de evige jagtmarker i cyberspace.

En ny har sammen med Facebook taget over. Vi skal alle vænne os til den nye bruger flade, det vil tage tid, men jeg er sikker på, at vi nu har en løsning, der kan holde i mange år, og som vi vil blive glade for.

 

Der skal lyde en stor tak til Morten for i mange år at have passet og plejet den gamle hjemmeside så den altid har fungeret.

 

Processen med at finde afløseren har været lang og udfordrerne, idet det viste sig svært at finde en 1:1 afløser for den gamle. Det lykkedes og med Kjeld i spidsen for udvalget er vi kommet igennem processen og i luften.

 

Stor tak til udvalget for jeres vedholdende indsats, Kjeld, Carsten, Finn, Morten, Henning og Bulskov.

 

På bestyrelsens vegne: Torben Røssell  - formand

Læs mere

Vinterstyrketræning med RCM!

19-09-2023

Vinterstyrketræning med RCM!
Bent er klar igen i år og glæder sig til at tage imod jer første gang d. 25/10 - se i kalender om tid og sted Styrketræning - se oktober og frem

Læs mere

Sidste frist for tilmelding til sommerturen 2024

20-11-2023

Hej alle

Sidste frist for tilmelding til sommerturen 2024 er d. 30. novmeber 2023, så hvis du vil med på turen er det på tide at komme til tasterne.

På hjemmesiden kan du læse mere om turen under nyheder. Du tilmelder dig turen ved at gå på events/kommende events.

Når du tilmelder dig turen må du meget gerne oplyse værelseskammerat under bemærkninger. Har du allerede tilmeldt dig turen og ikke fået oplyst værelseskammerat, må du meget gerne sende en mail til Finn på finnlone@hotmail.com og oplyse værelseskammerat.

MVH

Turudvalget

 

 

 

 

Læs mere

Varemærke beskyttelse

19-11-2023

Varemærke beskyttelse – hvad har det noget at gøre med Roskilde Cykel Motion ?

Det hele startede, da gruppen der arbejdede med skift af hjemmeside og medlemssystem. Der var mange emner i luften. Et var vores visuelle kendetegn og brand på bl.a. digitale medier mv. Der fandt gruppen, at flere end Roskilde Cykel Motion på de sociale medier anvendte vores logo i forbindelse med Skjoldenæsholmløb. Det var næsten umuligt at skabe kontakt og få fjernet den ulovlige anvendelse.

Allerede i maj måned blev det undersøgt om vi i det hele taget kunne få beskyttelse af vores logo og lettere få fjernet uhensigtsmæssig brug, og hvordan man gjorde det. I juni måned blev der sendt en ansøgning afsted, og her for nogle dage siden har vi fået varemærkebeskyttelse af vores logo. Det betyder, at ingen andre end Roskilde Cykel Motion kan anvende vores logo. – Klik her og se godkendelsen

Læs mere

RC-M.dk kommer i arkiv

16-09-2023

Måske den sidste info om RC-M.DK

Tak et sidste kig på vores meget roste og brugte hjemmeside www.rc-m.dk . Den lukkes nu fuldstændigt fra almindeligt brug og får en plads i et arkiv. En hjemmeside med mange funktioner, der ikke lige er til at erstatte.

Morten Lassen har været arkitekten og drivkraften gennem 14 år for hjemmesiden, der har været en hjørnesten i klubbens liv.

Tak til Morten for kæmpe indsats udover det sædvanlige. Sikker på at alle i klubben bifalder – Tak Morten

Læs mere

Lifeclub Hyrdehøj

10-09-2023

Lifeclub Hyrdehøj

Hej alle
Vi har igen i år (klubbens medlemmer) mulighed for at tegne et 5 måneders medlemskab, prisen i år er kr. 1.725,00 medlemsskabet kan forlænges yderligere for kr. 345,00 pr. måned.
Medlemsskabet giver klubbens medlemmer ret til alle Lifeclubs tilbud: Holdtræning i alle afskygninger, styrketræningsredskaber, spinning og Watt-cykler med mere.
Se evt. mere -  Klik her
Der er ingen gebyrer eller lignende når der tegnes medlemskab eller når det udløber.
På bestyrelsens vegne  - Finn

LifeClub

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 28-8-2023

07-09-2023

Hermed referat fra seneste bestyrelsesmøde afholdt den 28-8-23.   

Seneste referat -  2023_5_Bestyrelsesmode_28-8-23.pdf

Alle referater -Referater

 

Læs mere

Velkommen til vores nye univers RoskildeCykelMotion.dk. – TAG en rundtur

29-08-2023

Velkommen til vores nye univers RoskildeCykelMotion.dk. – TAG en rundtur

 1. RoskildeCykelMotion.dk har en hjemmeside, som deles op i en del, hvor alle har mulighed for at se og føle, hvordan vores klub fungerer – Tag en rundtur og bliv i godt humør – vi har en god klub 😊.
 2. Den anden del af hjemmesiden er kun for medlemmer, hvor du skal være logget på med dine bruger-id/password.
 3. I medlemsdelen af hjemmesiden kan man se de ting der kun er for medlemmer, som mødepoint/nyheder/rutebibliotek/link til FB-grupper for medlemmer/reserverer cykelholder mv. Det er lidt anderledes.
 4. Der er vejledninger til bl.a., hvordan man registrerer mødepoint Vejledning til mødepoint
 5. Medlemsforum findes i den private RCM Facebook gruppe RCM-Medlemsforum | Facebook i denne gruppe laves en ’Meningsmåling’ i løbet af uge 36, hvor du kan komme med ris/ros eller konstruktive forslag.

Helt sikkert er der nye procedurer vi alle skal vænne os til. Hav tålmodighed og hjælp med at gøre det bedre.

Læs mere

Vores sponsorer