Eventoversigt

Sensommertur Silkeborg 2024

Antal tilmeldte: 33/65 Pris: 850,- Lokation:
Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter, Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Dato:
30-08-2024 10:00
01-09-2024 13:00
Sidste frist for tilmelding:
16-06-2024
Beskrivelse

Sensommertur - tilmeldingsfrist er ændret til 16. juni 2024 

Turudvalget har valgt at vores sensommertur i år går til Silkeborg med 3 cykeldage. Et område med mange udfordringer. Der vil naturligvis være mulighed for både gravel og racer. I Silkeborg skal vi nyde det smukke landskab og teste formen, og vi skal bo på Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg. 
Vi har 30 dobbeltværelser og fem enkeltværelser til rådighed, I skal derfor påregne at dele dobbeltværelse. Hvis der kommer flere end ca. 65 tilmeldinger, gør vi vores bedste for at håndtere dette med flere pladser.

Pris for at deltage:
Hvis du er berettiget til at deltage efter nedennævnte regler for tilskud, er prisen kr. 850,00 for at deltage på turen, såfremt det er i delt dobbeltværelse.
Hvis du ikke er berettiget til tilskud efter nedennævnte regler, er prisen kr. 1.645 for at deltage på turen. 
For enkeltværlese betales ekstra kr. 530  - kun 5 eneværelser er garanteret

Tilmeldingsfristen er den 16. juni 2024. 

Har man en at dele værelse med, skrives personen på i tilmeldingen, ellers vil udvalget efter bedste evne sætte jer sammen "to og to”, da der som udgangspunkt er 2 mands værelser.
Afbud: Ved afbud efter tilmeldingsfristens udløb vil deltagere der melder afbud blive opkrævet alle de udgifter klubben får i forbindelse med afbuddet (medlemmer vil naturligvis blive refunderet i det omfang RCM kan få penge retur fra Hotel Vejlsøhus).  Drikkevarer og andet betales af deltagerne selv, og det er obligatorisk at cykle i klubtøj.

Foreløbigt program. 
Fredag samkørsel i biler (som I selv arrangerer). I skal selv betale transport og bro. Når vi ankommer checker vi ind og klæder om. Hvis værelserne ikke er klar, er der mulighed for omklædning og opbevaring af bagage.
Der er morgenmad fra ca. kl. 9-10.30 og ca. kl. 11:00 er vi på cyklerne (racer eller gravel) til fredagens etaper. Når vi kommer hjem skal der tjekkes ind, herefter kan der slappes af og hygges. Der er aftensmad kl. 19:00.
Lørdag er der morgenmad fra kl. 07:00. Vi er klar på cyklerne kl. 09:00 til 2 etape. Når vi kommer hjem, kan der slappes af og hygges. der er aftensmad kl. 19:00.
Søndag er der morgenmad fra kl. 07:00. Vi er klar på cyklerne kl 09:00 til 3 etape. Når vi kommer hjem, er der mulighed for bad, herefter er det farvel og tak for denne gang. Der er ikke fælles samling, hjemkørsel arrangerer man selv.

Alle ruter til etaperne vil blive gjort tilgængelig senere, så de kan dowloades til cykelcomputer.
Der tages forbehold for evt. ændringer i programmet.

Da der er ca. 65 pladser vil der ved overtegning blive tildelt pladser efter regler for tilskud og deltagelse ved sommer og sensommerture.

Regler for tilskud:
Tilskud gives kun til medlemmer, der har bidraget ved Isstjerneløb eller Skjoldenæsholmløb eller har været medlem i et af klubbens officielle udvalg og har mindst 10 mødepoints. Bidrag ved løbsarrangementer, deltagelse i udvalg og optjening af mødepoint gælder perioden fra seneste generalforsamling 2022 til og med generalforsamling 2023.

Hilsen Hanne Grandjean
på vegne af  Turudvalget

Vores sponsorer