29. september 2024       TILMELDING
Forside   De 3 ruter   Praktisk Info

HØSTLØBET 29 september 2024 - FOR HELE FAMILIEN

Årets bedste cykelnyhed. Kom til Gravel, MTB og Troldetur i Hedeland. 

Roskilde Cykel Motion, som står bag det succesrige Skjoldenæsholm løb, præsenterer her et nyt koncept i samarbejde med Roskilde Mountainbike Klub:

Høstløbet i Hedeland
Vildt råt! Vildt hyggeligt!

Løbet med hygge, for hele familien. 

Du kan køre 42 km Gravel på gode grusstier med højdemeter i den dejlige natur, eller du kan tage Mountainbiken og køre dele af Hedelands ny-etablerede  blå rute, 16 km, som er udfordrende, men også et must for den legesyge og let øvede. Tag den to gange, hvis du har benene.

Vil du på eventyr med børn og familien, så er  Hedelands grønne familietur på 6 km til troldene lige noget for dig.
(Det er en hemmelighed, men der er is til børnene ved en af troldene).

Til slut nyd en Falafel og få noget at drikke som er med i prisen, ligesom isen til børnene. Altsammen sker i hyggeligt fællesskab i start- og  målområdet ved Opera Hedeland. Der er borde og bænke, samt toiletter og gode p -forhold. Alt i alt er der lagt op til udfordringer, fællesskab og hygge.

VI ELSKER CYKLING!

Bag HØST løbet står Roskilde Cykel Motion og Roskilde Mountainbike Klub. Vi elsker at tage til cykelløb rundt i Danmark og er derfor også stolte over selv at kunne afholde et nyt sensommer løb som mange motionister har efterspurgt.
 

TRE FORSKELLIGE LØB

Høstløbet består af 3 forskellige løb:

  • Gravelløbet som er 42 km med 330 højdemeter
  • MTB løbet som er 16 eller 32 km med 220/440 højdemeter
  • Familieløbet som er 6 km.
     

PRIS

(tilmelding og pris åbnes 15/6)
 

TIDTAGNING OG DIPLOM

Dit startnummer (MTB og Gravel) indholder en chip og du får din løbstid på resultatlisten når du er i mål. Efter løbet kan du downloade dit diplom.

STYR PÅ SIKKERHEDEN

Høstløbet afvikles på Hedelands grusveje og mountainbike spor. Et par steder passeres landevejen, her har vi Trafik Officials som styrer trafikken. Ruterne er afmærkede så du kan finde rundt.

Alle 3 ruter er skærmet for øvrig trafik.
 

UDEN MAD OG DRIKKE

Inden start byder vi på en kop kaffe og du har mulighed for at tanke vand og energidrik i flaskerne. Efter løbet byder vores foodtruck på en dejlig Falafel og en vand eller øl. Desuden får du tilbudt en kop kaffe og kage. Alt sammen med i prisen. Servering finder sted i et opstillet telt i målområdet.

LEJ EN CYKEL
Mangler du eller familien en passende cykel til turen. Så kan det klares hos Henrik i Hedeland MTB Tours. Cyklerne ud- og afleveres ved Start/Mål.
 

Læs mere om Hedeland

Læs mere om cykeloplevelser i Fjordlandet

Følg os på Facebook Kontalt mail: hoest@rc-m.dk

 

Vores sponsorer