21. januar 2024

Danmarks MTB og Gravel vinterklassiker

RESULTATER og BILLEDER  

TILMELDING

Forside

  Ruterne   Praktisk Info

 

AFLYST

Grundet islag og ufremkommelige veje i Hedeland, er vi desværre nødt til at aflyse Isstjerneløbet 2024.

Er du allerede tilmeldt, vil du modtage en mail en af de kommende dage.

Vi håber for din forståelse

Mvh. Isstjerneudvalget

 

EN VINTERKLASSIKER!

ISstjerneløbet er en vinterklassiker for MTB og Gravel/Cross. Løbet afholdes af Roskilde Cykel Motion og køres den 21. januar 2024 kl. 10 i Hedeland ved Roskilde. Starten går fra den store P-plads, Vindingevej 201, Roskilde.


Ruten bringer dig rundt i et meget varieret og kuperet terræn i Hedeland. Området er skabt ved omdannelse af gamle grusgrave og indeholder vinmarker, skibakke og meget andet.  Det meste af ruten er på grus, men der er også passager med stier og græs. Alt i alt et meget spændende terræn, der giver gode udfordringer til såvel øvede ryttere som for dem, der kører som supplement til sommercyklingen.


Løbet er planlagt med en rute på ca. 23,3 km. Denne rute kan, efter ønske, gennemkøres én eller to gange. Et rigtigt cykelmotionsløb!

På med hjelm og vanter - vi ses til ISstjerneløbet!

VI ELSKER CYKLING!

Bag Skjoldenæsholmløbet står Roskilde Cykel Motion. Vi elsker at tage til cykelløb rundt i Danmark og er derfor også stolte over selv at afholde et succesfuldt vinterløb som deltagerne er glade for. Vi har deltagelse af alle slags vintermotionister, fra familie med store børn, motionister og til supermotionister.

Isstjerneløbet blev første gang kørt i 1995 og samler oftest omkring 300 deltagere.

 

TO DISTANCER

ISstjerneløbet har to distancer. Du kan køre ruten én omgang, hvilket er 23,3 km - eller to omgange, hvilket er 46,6 km. Dermed er der ruter både til motionisterne og supermotionisterne. 

 

PRIS

Deltagelse koster 230 kr. pr person inden tilmelding før 1. januar 2024, derefter 250 kr. og du kan tilmelde dig online frem til løbsstart.

STYR PÅ SIKKERHEDEN

Isstjerneløbet afvikles på Hedelands grusveje. Et par steder passeres landevejen, her har vi Trafik Officials som styrer trafikken. Rundt på ruten har vi flagposter til at vejlede dig. Af hensyn til sikkeheden er el-cykler ikke tilladt i dette løb.

 

TIDTAGNING OG DIPLOM

Dit startnummer indholder en chip og du får din løbstid på resultatlisten når du er i mål. Efter løbet kan du downloade dit diplom. 

 

UDEN MAD OG DRIKKE

Inden start har du mulighed for at tanke vand og energidrik i flaskerne. Efter løbet byder vi på varm suppe og en kop kaffe med småkager. Alt sammen med i prisen. Servering finder sted i et opstillet telt i målområdet.


Læs mere om Hedeland

Følg os på Facebook Kontakt os på mail: isstjerne@rc-m.dk
   

Vores sponsorer